« Vissza
ÉPÍTÉSZETI ÉRTÉKVÉDELMI TÁMOGATÁS 2017.
Bóly Város Önkormányzata Képviselő-testületének (továbbiakban Kt.) a műemléki és helyi védelem alatt álló építészeti értékek felújításának anyagi támogatásáról szóló 8/2014. (X.3.) számú rendeletének értelmében a Rendelet hatálya alá tartozó építmények, épületegyüttesek, köztéri alkotások, azok karbantartása, felújítása, helyreállítása érdekében végzett munkák megvalósulásának elősegítésére ”Építészeti Értékvédelmi Támogatást” (a továbbiakban: Támogatás) hozott létre.
A megítélhető támogatás maximális összege a fenntartási vagy felújítási munka indokolt és elfogadott költségvetési összegének maximum 50 %-a, de legfeljebb 1.000.000 Ft.

A Kt. rendelete által 2017. évre jóváhagyott 3.000.000 Ft keretösszeg  vissza nem térítendő támogatásként hasznosítható. Az elnyert támogatást a pályázó a szerződéskötést és a szerződésben vállalt kötelezettségeinek teljesítését követően kapja meg.
A pályázatokat 2017. május 19-ig kell postán beküldeni a Bólyi Közös Önkormányzati Hivatal Hatósági, Igazgatási és Városüzemeltetési Csoportjának címezve (7754 Bóly, Rákóczi Ferenc u. 3.) vagy személyesen benyújtani a Városüzemeltetési Csoportnál, hétfőn és szerdán 8.00-15.00-ig, pénteken 8.00-12.00 óráig.
A részletes pályázati felhívás, valamint a pályázati formanyomtatvány az alábbi linkekre kattintva tölthetőek le:
Pályázati felhívás
Pályázati adatlap « Vissza