Üdvözöljük a Bólyi Ipari Parkban!


A kiváló adottságokkal rendelkező, könnyen megközelíthető Bólyi Ipari Park elsősorban a kis- és közepes vállalkozások számára ideális. Az 1998 óta működő Ipari Park teljesen közművesített. Tökéletes infrastruktúrát biztosít a már betelepült és a jövőben betelepülni kívánó cégeknek. Minőségi szolgáltatásait az igényeknek és a kornak megfelelően folyamatosan fejleszti.

A Bólyi Ipari Park a Budapestet Pécs városával összekötő M6-os autópályával közvetlen kapcsolatban áll. Kitűnő elhelyezkedése és az infrastruktúra teljes spektruma mellett, támogató menedzsment-szolgáltatásai (banki, információs, közlekedési, műszaki szolgáltatás, pénzügyi, beruházási tanácsadás) és a befektetők irányába történő rugalmas hozzáállás miatt is tökéletes választás.

Az Ipari Parkban kedvezményes területvásárlási lehetőség és alacsony bérleti díjak várják úgy a fejleszteni kívánó, mind a kezdő vállalkozásokat.

„Arra törekszünk, hogy partneri viszonyt alakítsunk ki az Ipari Parkban működő vállalkozások, valamint az Önkormányzat és a vállalkozások között.”

        Hárs József, polgármester


A Bólyi Ipari Park számokban (2014)


Terület
Vállalkozások
A Bólyi Ipari Parkban megtelepedett főbb ágazatok
A Bólyi Ipari Park vonzereje